GOIABA

dali

És una formació de cambra d’inspiració brasilera. La integren Ana Rossi (veu), Pau Sandaran (piano, composició i arranjaments), Bernat Bofarull (violí i viola) i Igor Cortadellas (oboè i corn anglès).
Aquest grup alterna composicions pròpies amb arranjaments d’obres clàssiques del repertori brasiler. El resultat estètic és una transparència rica en diferències tímbriques i molt equilibrada, a la frontera entre la música popular i la culta.

MÚSICAVilanova 3

BIOGRAFIES

ANA ROSSI

Cantant. Inicia la seva formació a Rosario,  a l’Escola Municipal, on estudia  piano i solfeig. Ja a Barcelona, i a l’Aula de Jazz i Música Moderna del Conservatori del Liceu, estudia cant –Carme Cuesta-, piano, educació de l’oïda i harmonia. També intensifica la seva formació d’harmonia moderna amb Ramon Montoliu a l’Escola de Música de Badalona.
Estudia tècnica Voice Craft amb Anna Català, amb qui continua actualment.
Ha fet, a més, nombrosos tallers i Master Classes amb excel·lents músics que han passat per aquí: Luciana Souza, Juan Quintero, Eduardo Nóbrega, etc.
Es dedica professionalment a la música des de  fa deu anys, acompanyada d’excel·lents músics: Elisabet Raspall, Martín Laportilla, Julio Santillán, Paulinho Lêmos, Aníbal Martínez, Juan Quintero, Adrián Schinoff , Tom Warburton, Pau Sandaran, Mariano Steimberg, Juan Pablo Chapital, Sandra Corizzo, Jaume Vilaseca, Marco Mezquida, entre altres,  amb els quals continua aprenent. A més, es dedica a la docència d’adults  i de nens, amb els quals també continua aprenent.

Bernat isa
BERNAT BOFARULL

Viola. Va iniciar els estudis de violí amb Jordi Cervelló al Conservatori Professional de Música de Badalona i posteriorment amb Agustín León Ara al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Continua els estudis a Holanda amb la professora Emmy Verhey, i obté el títol d’Intèrpret de Violí a la Hogeshool voor de Kunsten, a Utrecht. Ha estat col·laborador habitual a les orquestres de cambra del Teatre Lliure, Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Ciudad de Granada, ·CN 216, Ràdio Kamerorkest i Camerata Antonio Lucio. Ha enregistrat per a Discmedi, Harmonia Mundi, Columna Música, Catalunya Música i RNE. Actualment és professor de violí, viola i música de cambra a l’Escola Municipal Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet i dirigeix el Conjunt Instrumental de la ciutat. Cal destacar la seva activitat amb el Murtra Ensemble, el Quartet Glinka BCN i la Companyia de Titelles Etcètera. Toca amb una viola construïda pel luthier David Bagué.

clases, conciertos, arreglos

compositor, pianista, professor d’harmonia moderna.

PAU SANDARAN

Pianista i compositor. Master of arts de composició i Bachelor of arts de composició de jazz de la Universitat de Viena. Actualment és cap d’estudis i professor de llenguatge, piano i harmonia moderna al Conservatori Municipal de Vilanova i la Geltrú.
També forma part del Goiaba Quartet, amb un repertori de música brasilera i de temes propis inspirats en aquest estil, i del Catània Quartet, que presenta un repertori amb arranjaments de música popular catalana i temes originals.
Li han estrenat obres per a big band al Musikverein, al Birdland de Viena i a Eisenstadt (Haydn Saal). Al maig del 2008, Murtra Ensemble estrena la seva obra per a orquestra “Choro pra Frida” a l’auditori de Santa Coloma de Gramenet i al teatre Zorrilla de Badalona.
Al juny, al prestigiós teatre Corral de Comedias de Alcalá de Henares, li estrenen la música composta per a l’obra de teatre “El cavaller i els músics de Palau”. Al juliol del 2010 treballa com a mestre assistent musical (sobretítols) al Gran Teatre del Liceu, i al juliol del 2011, també al Liceu, fa d’assessor musical d’àudio.

detalles armadura-253
IGOR CORTADELLAS

Nascut a Barcelona, comença elsestudis d’oboè amb Philip Vallet al Conservatori de Badalona, on obté el Premi d’Honor. Amplia la seva formació a Granada amb Eduardo Martínez i al Conservatori de Zuric amb Thomas Indermühle, on obté el diploma de postgrau KONZERTDIPLOM.
Ha col·laborat regularment amb l’Orquesta Ciudad de Granada, Orquesta Ciudad de Oviedo, la Neues Zürcher Orchester, BCN 216, Orquestra Nacional d’Andorra, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, etc.
És membre fundador del “Murtra Ensemble”.
Cal destacar la seva relació amb la companyia de titelles ETCÈTERA i la seva activitat docent al Conservatori Municipal de Vilanova i la Geltrú i a l’Institut Escola d’ensenyaments integrats Oriol Martorell.
Combina l’activitat de músic amb la de realitzador i guionista. Ha realizat dos documetals i un master de vídeo digital a la Universitat Pompeu Fabra.

VIDEOS:CONCERTS

cartell-GoiabaQuartet-vilavella2011
Goiaba&Càtania
GetInline-1
Maldà(1)