Companyia PepC i duet de tenora i piano


PepC / Companyia teatral http://www.pepc.eu

Actualitza la cultura popular. Recupera les velles essències. Festiu i contemporani. Des de 1996, redescobreix i divulga la saviesa popular.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es CAV-1024x768.jpg

Pep Castells: Titellaire, comediant, autor, actor, director i músic.

“ … Pep Castells proposa sorprenents jocs estètics de una senzillesa impactant , amb alts continguts de saviesa popular. …”

Pau Sandaran /piano http://pausandaran.com

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es Vilanova-5-1024x682.jpg

Pau Sandaran és pianista i compositor.

Master of arts de composició i Bachelor of arts de composició de jazz de la Universitat de Viena.

Actualment és professor de llenguatge, piano i harmonia moderna al Conservatori Municipal de Vilanova i la Geltrú.

Li han estrenat obres per a big band al Musikverein, al Birdland de Viena i a Eisenstadt (Haydn Saal).

Al maig del 2008, Murtra Ensemble estrena la seva obra per a orquestra “Choro pra Frida” a l’auditori de Santa Coloma de Gramenet i al teatre Zorrilla de Badalona.

Al juny, al prestigiós teatre Corral de Comedias de Alcalá de Henares, li estrenen la música composta per a l’obra de teatre “El cavaller i els músics de Palau”.

Al juliol del 2010 treballa com a mestre assistent musical (sobretítols) al Gran Teatre del Liceu, i al juliol del 2011, també al Liceu, fa d’assessor musical d’àudio.

Jordi Paulí / Tenora https://www.jordipauli.cat

Ha estat director de la “Cobla Bisbal Jove” de La Bisbal d’Empordà i de la “Cobla Maricel” de Sitges.

És un dels compositors de sardanes més interpretats, amb una vuitantena d  ́obres entre les quals destaquen: Mariona ( premi accèsit “Sardana de l ́any 2008” ), Glòria, Joves lleons, Marta, El rei de casa, Joves dansaires, Amics del refugi, Pau per Bòsnia, Euterpe, Fòrum a Banyoles ( premi federació “Sardana de l ́any 2004” ), Blanca espurna, Sardanes a l ́ONCE ( premi de la crítica “Sardana de l ́any 2011” ) i L ́aplec de Cubelles ( premi popular “Sardana de l ́any 2012”. )

Destaca el seu recent projecte anomenat JAZZING amb el qual combina formacions de jazz en diferents formats: duet, trio, quartet i quintet.

Forma part de l’equip del programa “Sardanes en blau” del Canal Blau de Vilanova i la Geltrú on hi col.labora en dos programes setmanals.

Tot i que posseeix els títols Superiors de Saxo i Tenora-Tible, sempre ha manifestat gran interés per la música moderna, havent compaginat les dues vessants (clàssica i moderna) en la seva carrera musical.