BIOGRAFIA

clases, conciertos, arreglos

Pau Sandaran és pianista i compositor. Master of arts de composició i Bachelor of arts de composició de jazz de la Universitat de Viena. Actualment és professor de llenguatge, piano i harmonia moderna al Conservatori Municipal de Vilanova i la Geltrú.
També forma part del Goiaba Quartet, amb un repertori de música brasilera i de temes propis inspirats en aquest estil, i del Catània Quartet, que presenta un repertori amb arranjaments de música popular catalana i temes originals.
Li han estrenat obres per a big band al Musikverein, al Birdland de Viena i a Eisenstadt (Haydn Saal). Al maig del 2008, Murtra Ensemble estrena la seva obra per a orquestra “Choro pra Frida” a l’auditori de Santa Coloma de Gramenet i al teatre Zorrilla de Badalona.
Al juny, al prestigiós teatre Corral de Comedias de Alcalá de Henares, li estrenen la música composta per a l’obra de teatre “El cavaller i els músics de Palau”. Al juliol del 2010 treballa com a mestre assistent musical (sobretítols) al Gran Teatre del Liceu, i al juliol del 2011, també al Liceu, fa d’assessor musical d’àudio.

CONCERTS

20121123-murtraensembleprogr_pau